De dames van Bernisse wisten zaterdag te winnen van Wik Unive. Fotografie: Peter de Jong
De dames van Bernisse wisten zaterdag te winnen van Wik Unive. Fotografie: Peter de Jong

Mooie zege voor volleybalsters Bernisse op Wik/Unive 4

Sport 246 keer gelezen

Heenvliet – De dames van Bernisse hebben zaterdagmiddag een mooie overwinning behaald op de vierde keuze van Wik/Univé. De ploeg van coach Edwin Ooms wisten het duel in eigen huis te winnen met 3-1. Alleen de laatste set ging verloren voor Bernisse. De setstanden waren 25-13, 25-18, 25-22 en 17-25.

'Het was echt een hele goede wedstrijd van de dames. We moesten een aantal dames van het tweede elftal laten spelen. We speelden tegen een heel erg jong team. Dat liep voor ons erg goed af. We kwamen in de derde set nog achter, maar trokken dat goed. Conditioneel ging het in de laatste set wat minder", meent Edwin Ooms na het duel. De ploeg uit Heenvliet staat op dit moment op de vierde plaats met 21 punten uit zes duels. Donderdagavond komt de ploeg alweer in actie tegen de studenten van Erasmus Volley dat slechts negen punten heeft, maar ook twee duels minder speelden dan het team uit Nissewaard.

Speelsters Bernisse:
Lisenka Brons; Karin Bom; Aletta van der Ploeg; Yolande Bouwman; Eugenie Ooms; Belinda Verweel; Jantine Poldervaart en Simone Westdijk.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant