De mannen van HVOS kwamen zondag tot de eerste overwinning tegen FC Twist. Fotografie: Peter de Jong
De mannen van HVOS kwamen zondag tot de eerste overwinning tegen FC Twist. Fotografie: Peter de Jong

Handballers HVOS stunten tegen FC Twist

Sport 206 keer gelezen

Spijkenisse – De heren van HVOS hebben zondag voor een stunt gezorgd in het duel met SC Twist. De Spijkenissers behaalden hun eerste overwinning van de zaalcompetitie tegen de fusieclub uit Schiedam. Het werd 20-17, bij rust keek de ploeg van Rafaël Loch nog tegen een achterstand aan, 7-11.

'Alles viel vandaag gewoon op zijn plek. Ondanks het feit dat we zoveel invallers hebben. We begonnen scherp aan het duel. Zij hadden last van blessures maar dat viel nu erg mee. Ik ben erg blij dat alles lukte vandaag. De verdediging deed het erg goed en iedereen was vandaag heel erg geconcentreerd. Dat hadden we nodig', meent Rafaël Loch na de eerste punten van deze competitie.

Stand
Door de overwinning van de Spijkenissers en de nederlaag die Helius op eigen terrein leed tegen Internos Breda, hebben de Spijkenisser handballers de laatste plaats overgedaan aan de Hellevoeters. Bij HVOS was Wessel Knol het meest productief. Hij wist het doel van SC Twist acht keer te vinden. Komende zondag is HVV'70 dat zesde staat de tegenstander.

HVOS : Jeroen Versendaal, Wessel Knol (8), Mark Elbers (1), Rob Elshout (1), Sebastiaan Hagensteijn (1), Gary van der Luitgaren (1), Jos van de Velden (3), Armand van Mourik, Richard Sterrenberg (1), Arjan Sebel (1) en Roy van Wijngaarden (3).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant