OHVV had zondag een mooie overwinning op Overmaas te pakken. Fotografie: Theo van Kralingen

OHVV blijft bovenin meedoen in derde klasse

Sport 167 keer gelezen

Oudenhoorn – OHVV heeft zondag met 4-1 kunnen winnen van Overmaas. Bij rust stond het nog 0-0. Hierdoor blijft de ploeg van Rafaël Andrade bovenin meedoen met twee punten achterstand op FC Charlois en Excelsior '20.

De doelpunten aan de Eeweg kwamen zondag van Slavisja Milojevic. Vervolgens bracht een penalty van Ringo van den Berg de stand weer op gelijke hoogte. Zeven minuten voor tijd was het Ricardo Oudenhuijse die OHVV met een eigen doelpunt op 1-2 bracht. In de slotminuut was het eerst Yannick Ponit en daarna Jarno Huijsman die voor de eindstand van 4-1 zorgde.

Geflatteerd
'Ik denk dat de uitslag wat geflatteerd is. De goals vallen erg laat. De kansen in dit duel waren echter wel voor ons. We doen het goed bovenin de derde klasse. We blijven lekker meedoen', meent Andrade na afloop van het duel.

Stand
De ploeg van Oudenhoorn staat derde op dit moment en heeft slechts twee punten achterstand op de koplopers. Zondag speelt men tegen Meeuwenplaat.