ZKV was tegen Thor dichtbij een overwinning. Foto's Peter de Jong.

ZKV verspeelt voorsprong tegen Thor

Sport 363 keer gelezen

Zuidland- ZKV leek op Groot Nibbeland tegen Thor dichtbij de eerste overwinning, maar het verspeelde de 4-2 voorsprong bij rust en moest vervolgens met 7-9 de punten laten aan de Rotterdammers.

'We hebben heel de wedstrijd door met goed spel de meeste kansen gehad. Tien minuten voor tijd was het nog 6-6, maar twee strafworpen hebben ons de das om gedaan. De ploeg heeft geknokt, positief gespeeld, zoals we het met z 'n allen willen hebben. Het is jammer dat de verkeerde ploeg met de overwinning ging strijken. Een gelijkspel had de verhoudingen beter hebben weer gegeven', aldus coach Arie Muis. ZKV wacht derhalve nog steeds op de eerste overwinning. De hekkensluiter in de vierde klasse H weet Oranje Zwart/De Hoekse en Luctor met ieder 2 punten als de naaste concurrenten. ZKV speelt aanstaande zaterdag op het sportcomplex J.A.Lebbinklaan in Rotterdam tegen Erasmus.

ZKV: Daan van de Pols, Arjan de Bakker (1 keer), Agnes van Meurs (2 keer), Debby van Buuren; Pandora Bol, Ramona Nieuwenhuizen (1 keer, 50. Liesbeth Mooldijk), Stefan Knoester (3 keer), René Ruighaver.