Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

Handbalsters HVOS bijna kampioen

Sport 118 keer gelezen

Spijkenisse- De veldhandbalsters van HVOS zijn na de eclatante 33-24 (16-10) overwinning tegen Oliveo uit Pijnacker nog slechts één punt verwijderd van de titel in de eerste klasse.

'We zijn in de zaal ongeslagen kampioen geworden van de tweede klasse en staan nu in de landelijke eerste klasse op de eerste plaats met een marge van één punt voorsprong op Schipluiden. We kunnen zondag in Vlaardingen tegen HWC kampioen worden, maar dat zal best nog spannend worden', verklaarde coach Jean Poul Scholten. 'We zijn vorig jaar gepromoveerd, dus was kampioen worden zeker geen prioriteit, maar het liep zo goed, dat we het van wedstrijd naar wedstrijd hebben bekeken. Nu we zover zijn gaan we voor de dubbel. Het kampioenschap zou een mooie bonus zijn op een geweldig seizoen. Bovendien spelen we dan in Almere in een drieluik voor het kampioenschap van Nederland. Angela Bucher liep in de wedstrijd tegen Oliveo een gebroken duim op en zit nu in het gips.

HVOS: Ingrid de Jong; Angela Bucher (6 keer), Eline van der Meer (6 keer), Jolanda van der Sluis (8 keer), Sara Sundermann, Iris Vonk (1 keer), Claudia van Zwieten (4 keer), Saskia van der Sluis (4 keer), Lisa Hofman (2 keer), Frederique Benschop (2 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant