LTC Spijkenisse had een makkelijke middag tegen BLTC Westerhout. Foto: Peter de Jong
LTC Spijkenisse had een makkelijke middag tegen BLTC Westerhout. Foto: Peter de Jong

Tennissers LTC hebben geen kind aan BLTC Westerhout

Sport 464 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van LTC Spijkenisse hebbende competitie zondag weer uitstekend opgepakt. Na de nederlaag van vorige week werd het zondag op sportpark Groenewoud 6-0 in de ontmoeting met BLTC Westerhout. Het werd zondag 6-0 voor de Spijkenisser tennissers.

In het eerste duel was het Matthew Pierot die wist te winnen van Frank van de Heuvel. Het werd 6-3 en 6-1. Vervolgens bracht Ivo Noorlander de stand op 2-0 door te winnen van Tom Groen, 6-1 en 6-1. Daarna werd Tony Hogendijk aan de zegekar gebonden door Nicky Mayer. Voor het eerst deze competitie kwam ook Patriek Wolterbeek in actie, hij verbleef een half jaar in Amerika. Zijn partij tegen Mark Smit werd de moeilijkste van de middag, maar Wolterbeek won met 7-6 en 7-5.

Dubbels ook binnen
In de twee dubbelpartijen van de middag kwamen Nicky Mayer en Patriek Wolterbeek in actie tegen Groen en Smit en die partij werd gewonnen met 7-5 emn 63. Het laatste duel van de middag met Boy Vergeer en Matthew Pierot aan Spijkenisser zijde tegen Zwiers/Hogendijk werd met 6-1 en 6-2 gewonnen. 'Het was een reguliere overwinning. We hopen dat Slotervaart een puntje minder pakt, anders geldt onderling resultaat en dat is niet in ons voordeel', meent teammanager Ad Wolterbeek. Op 31 mei is het slotduel tegen Nieuw Vennep.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant