De hockeyers van Spijkenisse deelden zondag met Scoop de punten. Foto's: Peter de Jong.
De hockeyers van Spijkenisse deelden zondag met Scoop de punten. Foto's: Peter de Jong.

Hockeyers delen de punten na rust met Scoop

Sport 121 keer gelezen

Spijkenisse - De heren van HV Spijkenisse hebben zondag een punt overgehouden aan het duel met Scoop uit Delft. Het werd op sportpark Groenewoud 5-5. Bij rust leek het anders te gaan worden, toen leidden de Spijkenissers met 3-1.

Al snel in het duel was het Fabian Bellaard die voor de openingstreffer wist te zorgen. De Delftenaren lieten het er echter niet bij zitten en maakten vervolgens gelijk. Nog voor de thee waren het Boris de Puij en Jelle Kuurstra die bal wisten in te tikken en zo leidde HV Spijkenisse met 3-1 ruim bij rust.

Na rust anders
Na de thee ging het er echter anders aan toe. De gasten wisten terug te komen en zelfs een 3-5 voorsprong te nemen. Vervolgens was het Jelle Kuurstra die met twee treffers alsnog de Spijkenisser hockeyers langs Scoop wist te krijgen.

Niet zover laten komen
'We hadden het niet zover moeten laten komen. We staan ruim voor met de rust. Dan gaat het even mis komen ze langszij en zelfs op voorsprong. Dat is toch de onervarenheid in onze ploeg.Dat is natuurlijk hartstikke jammer. We waren niet doortastend genoeg', meent Erik Beekman. Zondag is Dopie de tegenstander van HV Spijkenisse. De dames van Spijkenise verloren zondag met 1-5 van Westland.Coach Maarten Bosman was niet bereikbaar voor commentaar.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant