Archieffoto: Peter de Jong
Archieffoto: Peter de Jong

Bernisse ook kansloos tegen Fusion

Sport 106 keer gelezen

Geervliet- De volleybalsters van Bernisse hebben de wedstrijd tegen Fusion in de Geervlietse Haveling met een 0-4 (17-25, 21-25, 20-25, 20-25) nederlaag afgesloten.

'We zullen ons nog twee keer moeten opladen, maar het is eigenlijk al een beetje over', gaf aanvoerster Truus Verhoef aan te snakken naar het einde van het seizoen. 'We zijn er een klein beetje klaar mee. We hebben een mooi kampioensjaar gehad, maar de eerste klasse was dit seizoen een beetje te hoog gegrepen. We spelen tegen bijna allemaal jonge teams, terwijl wij het oudste team van de afdeling hebben. Het team valt aan het einde van het seizoen uit elkaar', aldus Truus Verhoef. Bernisse dat in de toekomst gaat fuseren met Hollemare uit Zwartewaal gaat in 2017 spelen in Zuidland. Bernisse, dat de voorlaatste plaats bezet in de eerste klasse A, speelt aanstaande zaterdag in sporthal Kralingen tegen RVC/Libanon '50 3.

Bernisse (vr.): Aletta van der Ploeg, Romy Pijl, Patricia Smits, Truus Verhoef, Belinda Verweel, Yolande Baumann, Lisenka Brons, Jolanda Pols, Ghizelinde van der Zee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant