Archieffoto: Peter de Jong

Waterpolosters De Kempvis onderuit bij Arethusa

Sport 217 keer gelezen

Oss – De dames van De Kempvis hadden zaterdag geen leuke terugreis na het duel met Arethusa. De ploeg van Peter Koster verloor met 7-3. Bij rust was jet 4-3.

De periodestanden waren 1-1, 3-2, 1-0 en 2-0. 'De nederlaag was wel ingecalculeerd, maar als je de wedstrijd ziet, dan waren er genoeg kansen. Zelfs ook om te winnen, al doet de uitslag anders vermoeden. We waren gelijkwaardig voor de rust. Soms gooiden we de ballen er niet in. Dat is een mooie prestatie als je weet dat we geen keepster meehadden en er een aantal speelsters op vakantie waren', zegt Peter Koster na het verlies. Door de overwinning zijn de Brabanders derde, de ploeg uit Spijkenisse blijft laatste. Zaterdag speelt de ploeg tegen WZC.Die ploeg is de koploper in de tweede klasse A.