Spivo bijt zich stuk op VCN. Foto's:  Peter de Jong.
Spivo bijt zich stuk op VCN. Foto's: Peter de Jong.

Spivo pakt punt van titelkandidaat VCN

Sport 183 keer gelezen

Spijkenisse- De volleybalsters van Spivo hebben in Den Oert met een 1-3 (22-25, 17-25, 25-19, 21-25) nederlaag hun meerdere moeten erkennen tegen VCN 2.

De club uit Capelle aan den IJssel moest overigens alle zeilen bijzetten om de in degradatienood verkerende equipe uit Spijkenisse van zich af te houden. 'We hebben een heel goede eerste set gespeeld, maar konden de druk er op het laatste moment niet op houden', verklaarde coach Ronald Lacroes het nipte verlies in de eerste set. Spivo, dat het moest stellen zonder de vakantievierende Rianne van der Stelt en Tessa Martherus, probeerde in de tweede set orde op zaken te stellen, maar een teveel aan fouten leverde een forse verliesset op: 17-25 (0-2). Spivo bleef knokken voor een set, moest in de hachelijk situatie ook wel en kreeg die ook. 25-19. De thuisclub probeerde er in de vierde set een verlenging uit te halen, maar zag de hoop in de finale van de set met een 21-25 score de lucht in gaan. Spivo, dat de voorlaatste plaats bezet in de tweede divisie C, moet aanstaande zaterdag om 18.45 uur in thuishal Den Oert de cruciale wedstrijd tegen Aircoheat VT winnen om nog een kans te maken de dans te ontspringen.

Spivo: Mariska Hommels, Kim Kegel, Sanneke Seldenthuis, Sanne Kegel, Angjeny Tolentino, Jill van Rhee, Kirsten Moll, Marieke van der Mark, Lisette Prens en Stephanie Hommels.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant