Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Personele problemen breken SV Simonshaven op

Sport 145 keer gelezen

Oud-Beijerland: Een zwaar gehavend SV Simonshaven heeft het aan de andere kant van het Spui met een 5-0 (1-0) nederlaag niet kunnen bolwerken tegen Oud-Beijerland. ‘Ik wil me niet snel verschuilen, maar spelen met acht invallers is toch teveel van het goede,’ stelde Richard van der Werf.

‘We deden een halfuur goed mee, maar na een goede mogelijkheid voor Jeremy (Van de Ent), schoten zij de eerste grote kans meteen binnen. Daarna zag je aan de koppies dat er mentaal nog veel is te winnen,’ verklaarde de trainer van SV Simonshaven de te ruim uitgevallen nederlaag voor zijn team.’ Grote tegenvaller was het uitvallen van Dave van Dongen al na twintig minuten spelen. ‘Dave is na een botsing met zwaar gekneusde ribben naar het ziekenhuis afgevoerd en het is daarbij te hopen dat er niet meer is beschadigd.’ Richard van der Werf en SV Simonshaven hebben met elkaar besloten om ook in het seizoen 2015/’16 met elkaar door te gaan. ‘We willen met deze jonge groep verder bouwen en hopen daarnaast dat er enkele ervaren krachten, die elders buiten de boot vallen, bij ons in het eerste elftal willen voetballen.’ SV Simonshaven huist nog altijd op de tiende plaats in de vierde klasse F. De Simonshavenaren hopen aanstaande zaterdag op het sportpark aan de Schuddebeursedijk op een stuntje tegen Zinkwegse Boys.

SV Simonshaven:  Bas Oster; Nick Veraart, Fabian van Vugt, Desney Hermsen, Johan Belder; Richard van Baarlen, Kay Larssen (55. Frank Deijl), Dave van Dongen (20. Bjorn Kommeren); Sylvester Mirer, Jeroen de Kruik, Jeremy van de Ent.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant