Spivo laat zich verrassen

Sport 65 keer gelezen

Spijkenisse: De volleybalsters van Spivo wonnen voor de districtsbeker weliswaar van Mikro Elektra, maar slaagden er niet in om in sporthal Den Oert ook de competitiewedstrijd tegen de club uit Roosendaal tot een goed einde te brengen. De equipe van de trainer/coaches Ronald Lacroes en Monique de Vroed verloor het spannende treffen tegen de Roosendaalsen met 2-3 (20-25, 25-21, 25-19, 21-25, 16-18). Spivo bezet na drie wedstrijden de gedeelde zevende plaats in de Tweede Divisie D met 6 punten. ‘We hebben een wisselvallige wedstrijd gespeeld,’ stelde Ronald Lacroes. ‘We gaven in de eerste set een 13-5 voorsprong uit handen en verloren deze na een 16-18 achterstand met 20-25.’ De Spijkenisser volleybalploeg boog de 0-1 achterstand vervolgens in de twee daaropvolgende sets met de cijfers 25-21 en 25-19 om in een 2-1 voorsprong. ‘Het spel werd in de derde set al wat rommeliger, maar trokken deze toch over de streep. Mikro legde in de vierde set meer servicedruk op, waardoor wij de greep op de wedstrijd kwijt raakten.’ Spivo verloor de set met 21-25 waardoor de vijfde set uitkomst moest brengen. De finaleset zou een zware klus worden voor Spivo. ‘We bleven bij tot 10-10, waarop Mikro een gaatje sloeg dat wij niet meer konden dichten,’ verklaarde Ronald Lacroes de 2-3 nederlaag van zijn team. De vrouwen van Spivo reizen aanstaande zaterdag af naar het Brabantse Urmond om medemiddenmoter ADC te bestrijden. Het duel in de Overmunthehal begint om 19.00 uur

Spivo:  Rianne van der Stelt, Laura Kerkhof, Sanne Kegel, Kim Kegel, Mariska Hommels, Jill van Rhee. Tessa Martherus. Janny Plomp en Daisy Stolk kwamen ook in actie.