Afbeelding

1 mei viering

Actueel 81 keer gelezen

Regio - Op woensdag 1 mei organiseert de PvdA Westvoorne de traditionele 1 mei viering van de 5 PvdA afdelingen op Voorne Putten. Op deze bijeenkomst zal Marit May, PvdA Tweede Kamerlid ingaan op solidariteit in internationaal perspectief onder de titel: sterker door grenzeloos samenwerken. Tevens zal op deze bijeenkomst door Wouter Struijk verslag worden uitgebracht over de aanwas van nieuwe PvdA-leden op Voorne Putten.

Marit May is woordvoerder in de Tweede Kamer voor ontwikkelingssamenwerking en handel asiel en migratie. Zij zal ingaan op de plannen van minister Ploumen over de toekomst van ontwikkelingssamenwerking. Het traditionele ontwikkelingswerk gaat door op moderne voet, waarbij voorrang wordt gegeven aan zwakke staten, aan vrouwenrechten en aan armoedebesrtijding. Drie problemen die in Afrika samenvallen.

Op deze 1 mei viering zal Wouter Struijk ingaan op de spectaculaire ledengroei die de PvdA afdelingen op Voorne Putten hebben door gemaakt, in met name Hellevoetsluis en Spijkenisse. Landelijk streeft de PvdA naar 100.000 leden. Deze feestelijke en informele 1 mei bijeenkomst zal muzikaal omlijst worden door het Tinte Collectief.

Plaats van handeling: Verenigingsgebouw Tinte, Strypsedijk 50, Tinte, aanvang 16:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant