Afbeelding

Hockeyers winnen niet van Westland

Sport 78 keer gelezen

Spijkenisse - Daar waar de hockeyers van HV Spijkenisse het uitduel nog met 2-3 hadden gewonnen, lukte het de mannen van Erik Beekman zondag niet om te winnen van Westland. De Spijkenissers gingen op sportpark Groenewoud met 0-3 onderuit. Bij rust leidde de gasten al met 0-1.

‘We hadden vooraf hele goede hoop. We begonnen sterk in de eerste 25 minuten. We domineerden in het duel. Dan maken zij via een strafcorner 0-1. Na rust probeer je dat dan voort te zetten en dan sta je na drie minuten op 0-2. Dat was een domper. Er knapt dan iets en dan speel je alleen maar tegen jezelf. We hebben geen kans meer gehad’, zegt assistent coach Rob van ’t Zet na afloop. Zondag speelt het team thuis tegen Etten Leur. De dames van HV Spijkenisse speelden zondag niet. Tegenstander Capelle had niet genoeg spelers. De wedstrijd wordt op een later moment ingehaald.

Spelers HV Spijkenisse:
Sander de Kam; Ike Kocken; Alain Noels; Nino Bellaard; Mitchell Veelo; Koen Weimar; Jeroen Bouthoorn; Maarten Bol; Maarten Bosman en Alexander Taat. Er werd ingevallen Eschwin Loos; Martijn Been, Marco Molendijk, Douwe Snel en Pim Muller.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant