Complimenten voor waterpolosters

Sport 118 keer gelezen

Waddinxveen - De waterpolosters van De Kempvis stonden na afloop van de met 9-8 (1-1, 3-2, 1-3, 4-2) verloren wedstrijd tegen subtopper Z&PC de Gouwe 2 beteuterd voor zich uit te staren. ‘Uitstekend spelen en dan louter de complimenten krijgen, dat is heel zuur,’ vond ook coach Peter Koster

Het was de beste wedstrijd van het seizoen, volop inzet, tactisch, alles klopte. Ik heb heel de ploeg de complimenten gemaakt.’ De Kempvis speelde in De Sniep in Waddinxveen inderdaad fantastisch, maar het fantastische spel werd niet omgezet in voldoende treffers. ‘We hebben slechts drie keer gescoord uit dertien manmeer situaties en dat is natuurlijk veel te weinig. Het rendement was te laag en dat is heel jammer. Zo zagen de dames het ook. Iedereen was enorm teleurgesteld.’ Extra zuur was het dat De Gouwe in de allerlaatste minuut De Kempvis de nekslag toediende. De vrouwen van De Kempvis bezetten halverwege de competitie de negende plaats in de Bond tweede klasse A en zijn daarmee nog lang niet uit de ‘degradatiezorgen. ‘Als we deze lijn doortrekken, dan komen de resultaten vanzelf,’ kijkt Peter Koster met vertrouwen naar de toekomst. De Kempvis speelt aanstaande zaterdag in het Sportfondsenbad Noord in Rotterdam om 16.30 uur tegen middenmoter ZPC Rotterdam.


De Kempvis: Tinka de Haan; Sophie Goudriaan, Patricia van Nierop (1 keer), Melanie Bakker (3 keer), Dayane Melief, Tess Kok (1 keer), Wieteke Kleinherenbrink (2 keer), Femke de Haan, Suzanne Dusseljee (1 keer).

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant