Foto: Robert Aarts
Foto: Robert Aarts

Win kaarten voor de MOTOR-beurs

Actueel 99 keer gelezen

Utrecht - Op MOTORbeurs Utrecht vind je een breed aanbod voor motorliefhebbers. Van grote multibrand dealers tot motorhandelaren. Van reisorganisaties tot motorclubs en gereedschap. Maar ook motoraccessoires zoals helmen en kleding ontbreken niet. Net als informatie over verzekeringen, belangenverenigingen en motorverhuur. Alles waar je als motorrijder naar op zoek bent. Vrijwel alle importeurs van motormerken tonen hun nieuwe modellen voor 2013.

Activiteiten
Naast deze presentaties staan er diverse activiteiten op het programma. Voor diegenen die het motorgevoel voor het eerst eens zelf willen proberen, is er een opstapmogelijkheid. Alle informatie vind je op www.motorbeursutrecht.nl. De beste plek om je motorseizoen 2013 te starten is MOTORbeurs Utrecht!

Openingstijden
MOTORbeurs Utrecht wordt van donderdag 21 t/m zondag 24 februari 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht. De Openingstijden zijn onder voorbehoud:
Donderdag 21 februari: 10.00 tot 22.00 uur
Vrijdag 22 februari: 10.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 23 februari: 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 24 februari: 10.00 tot 18.00 uur

Mail en win
Weekblad Spijkenisse geeft vijf setjes van twee kaarten weg voor deze beurs. Stuur een mailtje naar redactie@weekbladspijkenisse.nl o.v.v. motorbeurs en vergeet niet uw adresgegevens te vermelden. U kunt insturen tot 10 februari.

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant