Afbeelding

3000 euro voor het goede doel

Actueel 76 keer gelezen

VIDEO Spijkenisse - Zondagmiddag organiseerde de Kiwanis groep’ Vrouwen van Putten’ een Lazy Red Sunday Jazz. Onder het genot van een goed glas wijn en exquise fingerfood werd er genoten van de warme klanken van jazzy muziek, vertolkt door Adrie van Wijk. Een zangeres met een dijk van een stem, die liet horen niet alleen jazz te kunnen vertolken en bezoekers liet swingen.

De ‘Vrouwen van Putten’ organiseerden deze middag om geld in te zamelen voor Casa Ochetto. Peter Kramers, eigenaar van de schitterende boerderij Casa Ochetto in het adembenemende Piëmonte stelt zijn boerderij kosteloos ter beschikking aan zieke of herstellende (jonge) mensen die te maken hebben gehad met kanker. Hen wordt de mogelijkheid geboden om rust te vinden op deze mooie plek in Italië, met uitzicht op de Franse en Zwitserse Alpen en op de omliggende dorpjes.

De omgeving ademt een bijzondere rust uit in een typisch Italiaanse atmosfeer. Bij de boerderij bevinden zich twee natuurlijke waterbronnen waaraan door de lokale bevolking een geneeskrachtige werking wordt toegeschreven . Om de mensen kosteloos gebruik te laten maken, zoekt Peter sponsoring bij bedrijven, overheid, ondernemers, maar ook particulieren. Ook zij kunnen in de boerderij verblijven, maar betalen daar dan wel voor. Casa Ochetto is de uitgelezen plaats voor mensen die op zoek zijn naar bezinning, inspiratie, verdieping en reflectie. Meer informatie vindt u op www.casaochetto.nl

Cheque
Niet alleen de opbrengst van de kaartverkoop, maar ook de opbrengst van de veiling kwam ten goede aan Casa Ochetto. Er werd grif geboden op diverse aanbieding, waaronder beautybehandelingen, maar ook een gesigneerd exemplaar van het boek Rokkie. Schrijfster Laura Bellai wist de prijs handig op te drijven door de koper van het boek ook een kus te beloven. Alles bij elkaar haalden de ‘Vrouwen van Putten’, een bedrag op van € 2.700,--, dat door de herenafdeling van de Kiwanisgroep aangevuld werd tot € 3.000,--.

De vertolking van ‘Non, je ne regrette rien’ door Adrie van Wijk zegt genoeg over de Lazy Red Sundy Jazz.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant