Afbeelding

Win kaarten Twilight Marathon!

Algemeen 92 keer gelezen

Spijkenisse - Op vrijdag 16 november verschijnt het laatste deel van The Twilight Saga naar de boeken van Stephenie Meyer in de Nederlandse bioscopen. Breaking Dawn 2 is de lang verwachte climax. Part 1 was precies een jaar geleden te zien.

Na de succesvolle verfilmingen van Twilight, New Moon en Eclipse, is Breaking Dawn 2 het laatste deel over de liefde tussen de gewone tiener Bella en de vampier Edward. Ben je een fan? Sta je te trappelen om te weten hoe het verhaal tussen deze geliefden eindigt? Dat komt goed uit. Want de bioscoop organiseert op dinsdag 13 november vanaf 13.30 uur een marathon waar je opeenvolgend alle delen kunt zien, met om rond middernacht tot ca. 02.30 uur de première van Breaking Dawn part 2. Weekblad Spijkenisse geeft twee kaarten weg aan de echte die-hard om deze marathon samen met iemand die jij wilt meenemen, te gaan zien. Kun je er niet om 13.30 uur zijn? Je kunt ook later aansluiten. Het programma vind je op www.arcaplex.nl of morgen in Weekblad Spijkenisse.

Lezersactie
Wil jij wel kaarten winnen voor de marathon? Stuur dan uiterlijk zaterdag 13 oktober 18.00 uur een mail naar redactie@weekbladspijkenisse.nl. o.v.v. je naam, adres en telefoonnummer. Zondag 14 oktober ontvangt de winnaar bericht per mail. Inzendingen zonder deze gegevens worden niet in behandeling genomen. Als je niet wint: je kunt vanaf vandaag reserveren op www.arcaplex.nl. De marathon kost € 24,50.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant