Afbeelding

Gezocht: bands voor BOS2012

Actueel 80 keer gelezen

Bernisse - Zaterdag 22 september organiseert Bernisse On Stage van 12.00 tot 17.00 uur een open podium voor coverbands. Vijf bands kunnen op het grote podium hun muziek spelen in een set van 40 minuten.

Er staat geen betaling tegenover, maar misschien wel roem en zeker goede faciliteiten zoals een backline bestaande uit drumstel, basversterker en 2 gitaarversterkers. Goed geluid door professionele apparatuur die ingeregeld wordt door geluidstechnici, monitors op het podium. Verder stelt de organisatie de coverbands een ruimte ter beschikking en een hapje en een drankje.

Aanmelden
Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan een bio, demo en/of eventueel een You Tube link, waar we jullie "live" op kunnen horen. Uiterlijke inschrijfdatum is 1 augustus, uiterlijk 1 september is de programmering voor die middag definitief. welke bands er uiteindelijk ingepland worden. Aanmelden kan bij Marije van Werkhoven via m.v.werkhoven@bernisseonstage.nl.

Info
De online voorverkoop is in volle gang. De verkoop op de zes verkooppunten in de regio is ook gestart. Kijk voor prijzen, voorverkoopadressen en andere informatie op www.bernisseonstage.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant