Foto van Pim Papparazzi.
Foto van Pim Papparazzi.

Vaneska Perez wordt Little Queen

Actueel 195 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen zaterdag heeft carnavalgroep People’s Choice uit Spijkenisse voor de tweede keer een Little Queen Election gehouden. Deze spetterende feestavond werd gehouden in Sportcentrum De Akkers in Spijkenisse.

Vaneska Perez, 8 jaar oud, werd door de jury uitgekozen door haar uitstraling en heeft de titel Little Queen People's Choice 2012 gekregen. Er waren vier kandidaten in de leeftijdscategorie vanzes tot en met twaalf, die streden om deze titel. Alle kandidaten hebben zich drie keer voor een onafhankelijke jury gepresenteerd.

De eerste ronde was de voorstelronde voor de hele groep. Vervolgens kwamen de meisje een voor een op het podium in vrijetijds kleding. In de laatste ronde danste elk kandidaatje in carnavalskostuum een carnavalsshow. De zaal zat vol met familie en supporters. Het publiek was laaiend enthousiast, de avond was een groot success.

Na een langdurig juryberaad werd besloten dat de achtjarige Vaneska Perez de winnaar was van de titel Little Queen People’s Choice 2011. Sharniëlla Provence kreeg de eervolle tweede plaats en Moesha in ’t Veld mocht de sjerp omdoen van second runner-up. Sherliënne Lourens eindigde als third runner-up. Het publiek was het met de jury eens, want Vaneska kreeg ook de publiekprijs. Vaneska zal tijdens de parade van de Zomercarnaval op 28 juli aanstaande in Rotterdam op de praalwagen staan van carnavalsgroep People’s Choice.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant