Afbeelding

Nieuw parkeerbeleid in Spijkenisse

Actueel 423 keer gelezen

Spijkenisse - Het nieuwe parkeerbeleid, dat per 1 juni in Spijkenisse gaat gelden, wordt nu al zichtbaar. Vanaf maandag 7 mei 2012 worden de nieuwe parkeerautomaten op straat geplaatst. Alle oude automaten worden voor Hemelvaartsdag vervangen. In totaal gaat het om 52 parkeerautomaten.

In de al bestaande vergunninggebieden kunnen de nieuwe automaten direct gebruikt worden. In de nieuwe gebieden (Oranjebuurt, Zeeheldenbuurt en Hoepelmaker) worden de automaten pas operationeel wanneer de persoonlijke codes naar de bewoners gestuurd zijn. Naar verwachting zal dit in de laatste week van mei plaatsvinden. Vanaf 1 juni 2012 zal overal in het Centrum en de Gildenwijk betaald moeten worden voor het parkeren van een auto of motor.

Nieuw is dat voortaan altijd het kenteken ingetoetst moet worden en dat alleen met PIN kan worden betaald. In de nieuwe gebieden kunnen bij de parkeerautomaten de bezoekerskaarten met een persoonlijke code gekocht worden (ook voor deze kaarten moet het kenteken ingevoerd worden!).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant