Afbeelding

Horloge niet van vermiste Adri

Actueel 82 keer gelezen

Spijkenisse - Het horloge dat in de woning aan de Venusstraat werd aangetroffen is niet van de vermiste Adri Knops uit Spijkenisse. De politie zet het onderzoek naar het horloge en de overige aangetroffen goederen in de woning voort.

De politie liet het horloge zien aan een familielid van de vermiste Adri Knops uit Spijkenisse. Dit nadat de Telegraaf meldde dat het een horloge van Adri zou betreffen. Volgens het familielid kan met zekerheid gesteld worden dat het horloge niet van de vermiste Knops is.

De destijds 63-jarige Adri Knops is sinds 2 juli 2001 vermist. Nadat hij die middag met de auto zijn woning aan de Molenlaan in Spijkenisse verliet, is niks meer van hem vernomen. Twee dagen later werd zijn witte Suzuki Alto teruggevonden op een parkeerterrein in Hoogvliet.

De politie stelde destijds direct een onderzoek in. Een groot aantal getuigen is gehoord en er is op diverse plekken naar de vermiste man gezocht. Aandacht in televisieprogramma’s als Tros Vermist, SBS6 Hart van Nederland en Peter R. de Vries en andere media zorgden de afgelopen jaren voor vele tips. Deze zijn uitgebreid onderzocht, maar leverden tot op heden niets op.

In november 2008 heeft de politie na een tip uitgebreid bodemonderzoek verricht nabij het Voedingskanaal aan het Brielsemeer. Helaas leverde ook dit niets op. Het Cold Case Team van de Politie Rotterdam-Rijnmond heeft de zaak nog steeds in onderzoek en neemt binnengekomen tips in behandeling. Het team sluit een misdrijf niet uit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant