Wethouder Hanneke Stengs snijdt de taart aan ter ere van het eerste lustrum van Taaltent & Organisatie
Wethouder Hanneke Stengs snijdt de taart aan ter ere van het eerste lustrum van Taaltent & Organisatie Foto: Foto-Ok.nl

Taaltent & Organisatie bestaat vijf jaar

Algemeen 699 keer gelezen

Spijkenisse - Vandaag vierde Taaltent & Organisatie het eerste lustrum op de locatie Theemsweg. Wethouder Hanneke Stengs vierde het jubileum mee.

Taaltent & Organisatie heeft als motto: ‘Communicatie maakt de man’ en deze slogan heeft alles te maken met een goede taalbeheersing. Dit staat immers aan de weg van goede onderlinge communicatie.

Taal maakt dat mensen hun gedachten kunnen verwoorden en ideeën uitwisselen met elkaar. Wethouder Stengs benoemde dit ook in haar toespraak. Cursisten kunnen bij deze taalschool op een veilige manier taal leren, maar bijvoorbeeld ook inburgeringscursussen volgen of leren hoe de sociale omgangsvormen zijn in Nederland. Ook verzorgt Taaltent vertalingen. Tevens kunnen belangstellenden taalcursussen volgen in de talen Spaans, Engels en Turks.

Op het lustrum waren, naast het team van Taaltent & Organisatie, ook veel cursisten van het eerste uur aanwezig. Zij hebben via de organisatie bijvoorbeeld hun inburgering en NT2 (Nederlands als tweede taal) gevolgd.

Samen met het team sneed wethouder Stengs een taart aan waarna de belangstellenden met elkaar in gesprek konden onder het genot van een hapje en een drankje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant