Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld reikt SuperPostcodePrijs uit aan winnaars in Spijkenisse.
Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld reikt SuperPostcodePrijs uit aan winnaars in Spijkenisse. Foto: Amy van Leiden

Inwoners Spijkenisse winnen SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro

Algemeen 13.153 keer gelezen

Spijkenisse - Een grote verrassing voor 89 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3207 HD (straat: Sientje Mesdag-Van Houtenstraat in Spijkenisse). Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars 16 mei met de cheques.

Het was groot feest in Spijkenisse tijdens de uitreiking. Deelnemers werden niet alleen verrast met de cheques en bloemen, ze konden ook genieten van overheerlijke poffertjes van de poffertjeskraam.

Maar liefst 89 deelnemers spelen mee met de winnende postcode en verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 9.259 euro tot 55.555 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Veel winnaars gaan het geld gebruiken voor een verbouwing van de badkamer, keuken of aanleg van de tuin. Een aantal buren gaan er heerlijk tussenuit tijdens een welverdiende vakantie. Op de vraag wie er een seizoenkaart voor Feyenoord aan gaat schaffen reageren de winnaars het meest enthousiast.

Uitreiking televisie
De uitreiking aan de winnaars uit Spijkenisse is te zien in het tv-programma ‘Eén Tegen 100’ op zondag 28 mei bij RTL 4.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant