Foto: Foto-OK.nl
Foto: Foto-OK.nl Foto: Foto-OK.nl

Koninklijke onderscheiding voor Ans van Gool

Algemeen 1.180 keer gelezen

Spijkenisse - Burgemeester Foort van Oosten heett vanmiddag een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Ans van Gool. Na 27 jaar treedt zij af als bestuurslid, coördinator en voorlichter van de Reuma Patiënten vereniging Spijkenisse.

Mevrouw van Gool zette zich vanaf 1995 in voor de Reuma Patiënten Vereniging Spijkenisse. Ondanks het feit dat zij zelf al heel lang reumapatiënt is, helpt zij veel reumapatiënten door informatie te geven en kennis te delen. Daarnaast geeft zij informatie aan de leden van de Reuma Patiënten vereniging Spijkenisse over het belang van hydro- en beweegtherapie. Ook verwijst zij waar nodig de reumapatiënten door naar instanties die mogelijk een antwoord op hun vraag hebben. Iedere eerste donderdag van de maand organiseert zij de maandelijkse inloopmiddag van de Reuma Patiënten vereniging in de Boekenberg.

Ans van Gool is een klankbord voor iedereen. Het is iemand met een enorme kennis van reuma in al zijn facetten en zij kan ook veel vertellen over de geschiedenis van de vereniging. Zij is dan ook altijd van grote waarde geweest voor de Reuma Patiënten Vereniging Spijkenisse.

Gezien haar bijzondere verdiensten is ze benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant