Afbeelding
Foto: PR
ingezonden mededeling

LTO Benelux zoekt een ervaren timmerman (fulltime)

Algemeen 726 keer gelezen

LTO Benelux uit Spijkenisse is per direct op zoek naar een ervaren, zelfstandig werkende timmerman. Ze zoeken een fulltime collega met een no nonsense mentaliteit, die van aanpakken houdt en het team van maandag tm vrijdag (08.00 tot 17.00 uur) komt versterken. De nieuwe timmerman moet in het bezit zijn van VCA, rijbewijs en een goed humeur en is iemand die graag flexibel wil meedraaien. Er is volop werk in de woningbouw, VVE, renovatie en nieuwbouw.

LTO Benelux is een jong en dynamisch bouwbedrijf dat door heel Nederland en België werkt voor bedrijven, instellingen en overheden, maar ook particulieren. Alle medewerkers van LTO Benelux zijn VCA gecertificeerd en beschikken over de benodigde vakkennis en certificaten. Het ervaren team is gespecialiseerd in timmerwerken, tegel,- en stucwerken, diamantboor,- sloop,- en zaagwerken, grondwerken, gevelherstel, onderhoudswerken en civiele techniek. Veiligheid gaat voor alles, zeker als het gaat om sloop- en bouwprojecten. LTO Benelux vindt het belangrijk dat al hun vakmensen veilig aan het werk kunnen en hanteren dan ook een streng veiligheidsbeleid. 

Kijk voor meer informatie op https://www.lto-benelux.eu/ en op Facebook: https://www.facebook.com/LTO-Benelux-Spijkenisse-111526153927257. Meer weten? Bel 0181854901 of mail naar info@lto-benelux.eu. 


Foto: PR

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant