PFC pakt de winst tegen Nieuwkoop

Sport 47 keer gelezen

GEERVLIET – PFC heeft zondag de eerste overwinning van de competitie behaald. Tegen Nieuwkoop won de formatie van Francis Janse met 1-0, bij rust was er aan de Toldijk nog niet gescoord. Het leek er heel erg lang naar uit te zien dat het op een bloedeloos 0-0 ging stranden, maar zes minuten voor het laatste fluitsignaal was het invaller Arie Bravenboer, die voor de enige treffer van de middag zorgde. ‘Het kon echt alle kanten op. Nieuwkoop viel me zeker niet tegen. Het was wel een hele vlakke wedstrijd. Wij hadden de betere kansen. We hadden echter niet gescoord. Na rust hebben zij geen enkele kans gehad. De beste kansen waren voor ons en we scoren gelukkig kort voor tijd. Dit is iets wat we echt nodig hadden, onze eerste overwinning van het seizoen’, meent trainer Francis Janse na afloop van het duel. PFC maakt dit jaar een moeilijk jaar door, nadat eind vorig seizoen geen enkele speler aangaf nog in Geervliet te willen blijven. Zondag is CVV Zwervers de tegenstander van PFC.