Jarno loopt de marathon namens de Volkspartij Nissewaard.
Jarno loopt de marathon namens de Volkspartij Nissewaard. Foto: Volkspartij Nissewaard

Jarno Stuurman loopt marathon

Algemeen 773 keer gelezen

Spijkenisse - De 43 jarige Jarno Stuurman, geboren en getogen in Spijkenisse is een sportman in hart en nieren. Voornamelijk op hardloopgebied en marathons. 

Dagelijks maakt hij als ‘plogger’ een rondje door Nissewaard. Hiermee brengt hij met zijn sportieve hobby een positief gebaar richtingr mens, dier en milieu. ‘Ik geloof in doen. Ieder individu maakt een verschil. En met elkaar lukt het om (een stukkie) de wereld te veranderen. Daarom plog ik. Dat is hardlopen en tegelijkertijd zwerfvuil rapen. Het houdt me fit, het is fun en goed voor het milieu’, aldus Jarno.

De Volkspartij is ontzettend trots om Jarno in haar midden te hebben. Naast trots ook vreugde en blijdschap toen Jarno bekendmaakte dat hij de ‘Spijkenisse Spark marathon’ gaat lopen op zondag 28 november onder de vlag van de Volkspartij. Dit jaar wordt de vijftiende editie van dit evenement georganiseerd en het sponsorgeld gaat dit keer naar de Stichting Vrienden van het Sophia. Hiermee steunt de Spark Marathon het Kinderthoraxcentrum in het Sophia Kinderziekenhuis. Hier worden kinderen behandeld met ernstige aandoeningen aan het hart, de longen en luchtwegen. De Volkspartij steunt deze actie van harte en wenst Jarno en alle andere hardlopers alvast een sportieve geslaagde dag toe en dat er veel geld bij elkaar gesponsord mag worden voor dit uitermate belangrijke doel voor al deze kinderen die het zo moeilijk hebben. Uiteraard zal de Volkspartij met haar achterban aanwezig zijn bij de start om Jarno en alle andere marathon helden toe te juichen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant