Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

De nieuwe Wibra is open

Algemeen 1.960 keer gelezen

Spijkenisse - Vanmorgen opende in de Kopspijker de Wibra haar deuren. In dit filiaal kunt u de nieuwe Wibra wereld ervaren.

De nieuwe formule van de Wibra houdt een nieuwe winkelinrichting in, overzichtelijk en met een heldere routing. Ingericht vanuit het doel van de klant en daarom wordt er gewerkt met groepen. Binnen Wibra worden dit werelden genoemd:  schoon & opgeruimd / plezier en ontspannen / gezellig & genieten / trendy & actueel / mooi & verzorgd.

‘We willen de klant helpen bij het dagelijkse leven. Ervoor zorgen dat het huis schoon & opgeruimd is, maar ook een plek is om gezellig te genieten. De kledingkast (ook van de kinderen) is trendy en actueel en iedereen in het gezin voelt zich mooi en verzorgd. Daarnaast is er tijd om te ontspannen en maken de kinderen plezier. Onze nieuwe slogan daarbij is: Dat doe je goed. 

We willen met onze actuele winkels het alledaagse gezinsleven leuker en aangenamer maken. En blijvend een vitale rol spelen bij de dagelijkse en bijzondere levensmomenten in het gezin.

Daarom zeggen we tegen iedere klant (vaak vrouw) die met minder altijd meer weet te maken: dat doe je goed.’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant