Archieffoto: Peter de JOng

GHVV'13 verliest van Rijnmond Hoogvliet Sport

Algemeen 243 keer gelezen

Geervliet - De start was niet fel genoeg en Rijnmond was feller en sneller. Dat resulteerde al na vijf minuten in een achterstand. Lange, hoge bal ...twee verdedigers wilden de bal wegkoppen maar misten allebei waardoor de spits de 0 - 1 achter Davey kon leggen.

Pas na 22 minuten de eerste kans voor GHVV'13, dat zich leek te herstellen. De rest van de eerste helft was de thuisploeg meer in balbezit maar moest oppassen voor de counters van Rijnmond.In de 27e minuut en vlak voor rust nog twee kansen, maar geen resultaat.

Na de rust eenzelfde beeld. GHVV'13 in balbezit en feller dan in de eerste helft en Rijnmond loeren op de counter. De gehele tweede helft was voor GHVV'13 maar voorin kwam het niet echt tot een schot op het doel. In de laatste minuut een counter van Rijnmond. De scheidsrechter legde de bal op de stip nadat de keeper naar de bal ging en de speler van Rijnmond viel. De strafschop ging er in en zo werd het 0 - 2. GHVV'13 kan gaan nadenken over hoe en wat er mis ging. Komende weekend speelt de ploeg tegen Vierpolders als het nog mogelijk is.