Afbeelding
Foto: PR
Koop Lokaal

Aderans geeft u uw zelfvertrouwen terug

Algemeen 603 keer gelezen

Aderans is wereldmarktleider op het gebied van Hair en Beauty. Aderans Hair Center Hekelingen is echter meer dan een haarstudio; het team bestaande uit Remco Kleijn Koopmans, Sandra Koemans en Natascha Belghanou-Schouten zorgt ervoor dat uw innerlijk en uiterlijk in harmonie zijn. Hoe vaak zeggen we niet als je haar maar goed zit? Voor mensen die lijden aan bv alopecia of haarverlies hebben door chemo is het niet zo vanzelfsprekend. De ervaren handen van het Aderans team zorgen er voor dat ook zij met een verzorgd kapsel naar buiten kunnen.

Haarwerken
Remco werkte een aantal jaren met veel plezier in een kapsalon maar miste eigenlijk een uitdaging. Die uitdaging vond hij tien jaar geleden in het verzorgen van haarwerken. ‘Het geeft een enorme voldoening als je ziet dat mensen weer zelfvertrouwen krijgen.’ De haarwerken worden gemaakt in de eigen fabrieken van Aderans. Er zijn drie mogelijkheden: confectiemodel, semi-maatwerk en maatwerk. Bij semi-maatwerk wordt een standaard basis voorzien van de juiste pasvorm. Bij maatwerk gaat hem om haarwerk dat afgestemd wordt op de persoon zelf. Dit is vaak aan de orde als iemand een deelstukje wil hebben vanwege bijvoorbeeld littekens van brandwonden, maar het op maat maken van een haarstuk vergt wel de nodige tijd. De haartjes worden er immers stuk voor stuk ingezet. Voor mensen die hun haar verliezen door chemotherapie duurt die periode te lang. Voor hen zijn dus de confectiemodellen uitermate geschikt. Binnen een week is hun haarwerk beschikbaar. Het is wel raadzaam om voor de behandeling al een afspraak te maken, zodat er een haarwerk gekozen kan worden dat bij u past. Of u nu kiest voor echt haar of synthetisch haar, uw haarwerk is altijd van hoge kwaliteit.

Schoonheidssalon
Het ruime pand in Hekelingen beschikt over een aantal cabines waar in alle privacy de intakegesprekken en behandelingen plaats kunnen vinden. Naast de kapsalon waar overigens iedereen welkom is, is er ook een schoonheidssalon. ‘Vanuit het hoofdkantoor werd geopperd dat het misschien leuk was om ook een schoonheidssalon te beginnen’, vertelt Remco, die toen direct dacht aan Sandra. ‘We kenden elkaar van de Look Good Feel Better workshops in het ziekenhuis’, vult Sandra aan. Tijdens deze workshops geven professionals patiënten advies over huidverzorging en make-up en de verzorging van haarwerken. Als schoonheidsspecialiste richt Sandra zich vooral op de huidzorg bij kanker. ‘Onder invloed van medicijnen verandert je huid. Je merkt dat er weinig bekend is over huidverzorging bij kanker. Door het gebruik van de juiste producten kun je de huid goed verzorgen en problemen voorkomen. Ik probeer de dames een stukje ik terug te geven zodat ze zich sterker voelen om het ziekteproces aan te gaan.’ Daarnaast is huidverbetering een van haar speerpunten. De Dermapen is één van de middelen die zij gebruikt om de huid weer te laten stralen.

Mammacare
Een paar jaar geleden is besloten om ook mammacare toe te voegen aan de dienstverlening. ‘We merkten dat het voor veel vrouwen een hele opgave is om steeds opnieuw hun verhaal te moeten doen en wilden hen dat besparen’, aldus Sandra, die ook gediplomeerd mammacare-adviseuse is. Behalve voor het aanmeten van borstprotheses, kunt u bij Aderans Hair Center Hekelingen ook terecht voor passende lingerie en badkleding. Zo vindt u alles op één adres, wat niet alleen gemak maar ook rust oplevert in een toch vaak hectische periode.

Het Aderans team biedt u een luisterend oor en neemt alle tijd om voor u het juiste behandelplan op te stellen zodat u weer vertrouwen krijgt in de toekomst. En heeft u vragen, dan kunt u ze dag en nacht een berichtje sturen. Indien nodig, komen ze zelfs bij u thuis.

Aderans Hair Center Hekelingen
Dorpsstraat 49
3209 AD Hekelingen
Telefoon: 0181 - 680466
E-mailadres: hekelingen@aderansbenelux.com
www.aderanshekelingen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant