De mannen van HVOS verloren zondag van koploper De Witte Ster. Nick van Dijk (met bal) was topscoorder.
De mannen van HVOS verloren zondag van koploper De Witte Ster. Nick van Dijk (met bal) was topscoorder. Foto: Peter de Jong

Handballers nipt onderuit in duel met koploper Witte Ster

Algemeen 304 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van HVOS hebben zondag niet voor een stunt kunnen zorgen in het duel met koploper De Witte Ster. Het werd in sporthal Olympia 21-24 (12-17) voor de gasten uit het Brabantse Waspik.

'Als je het goed bekijkt dan hebben we de tweede helft gewoon gewonnen. Toen deden we het ook veel beter, dan voor rust. Dan zie je toch dat we ondanks dat we veel blessures hebben, toch ook goed stand kunnen houden tegen een ploeg die bovenaan staat', vond speler Peter Gokke.

Handhaving
'We begonnen eigenlijk heel erg goed aan het duel. Daarna verspeelden we onze voorsprong en werd het slordig. Zij kwamen op voorsprong en wij rondden onze kansen niet goed af. Dat was zonde', gaat Gokke verder. 'De tweede helft was echt heel erg sterk van onze kant. Helaas was het verschil te groot', vervolgt Peter Gokke. Zijn ploeg zal voor handhaving gaan spelen in de tweede divisie. 'Na het wegvallen van Wessel Knol door een blessure, hebben we dat als doel gesteld. We hebben in het begin teveel punten laten liggen. Er is duidelijk ruimte voor verbetering. We zijn niet ontevreden. Er valt meer te behalen en daar gaan we dan ook voor', besluit Gokke die samen met Nick van Dijk topscoorder was met zes treffers.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant