Afbeelding
Foto: Anita Tempelman

Platina paar ‘plukt de dag’

Actueel 346 keer gelezen

Spijkenisse – Burgemeester Van Oosten feliciteerde vandaag platina bruidspaar Stuijt-van der Hoofd. Afgelopen zaterdag was het precies 70 jaar geleden dat de inmiddels beiden 92-jarige Liesbeth en Jo elkaar in Pernis het ja-woord gaven.

Ze zaten samen in de zesde en zevende klas van de lagere school in Hoogvliet, dus zodoende kennen ze elkaar al heel lang. Daarna verloren ze elkaar een paar jaar uit het oog, maar toen Jo in september 1948 na drie jaar uit Indië terug kwam en Liesbeth matroos Jo bij zijn ouders thuis weer ontmoette, schoot Cupido raakt en werden ze verliefd. Vervolgens ging het snel: In januari 1949 verloofde het stel en in september van hetzelfde jaar volgde de trouwerij.

Het paar kreeg drie zoons en een dochter en heeft inmiddels zes klein- en ook zes achterkleinkinderen. 'Pluk de dag' is hun motto en geven en nemen de leidraad voor hun al zo lange en gelukkige huwelijksband. Volgende week leest u het uitgebreide levensverhaal van dit platina paar in de papieren editie van Groot Nissewaard.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant