Afbeelding
Foto: Ed Glas

Circus Barani komt naar Spijkenisse

Actueel 1.658 keer gelezen

Spijkenisse - Binnenkort komt familiecircus Barani naar Spijkenisse om een aantal daverende optredens te verzorgen op het grasveld langs de Maaswijkweg.

Circus Barani is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. Groot of klein …. Het maakt niet uit; een ieder zal onder de indruk zijn van het prachtige programma!! De artiesten brengen u een solide, authentieke circusvoorstelling van hoog niveau. 'Ons publiek is onze inspiratie!'

Programma
Circus Barani brengt u een voorstelling van hoogstaand niveau met een uitgebreid en adembenemend programma. Een greep uit het programma: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony's, geiten, duiven, honden en katten, luchtacobatiek en nog veel meer. Natuurlijk ontbreekt ook de dolkomische clown niet die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen.

Met andere woorden: Komt dat zien, komt dat zien! Circus Barani toont voor ieder wat wils!

Voorstellingen
De voorstellingen zijn op de volgende dagen en tijden:
donderdag 2 mei, 17.00 uur
vrijdag 3 mei, 17.00 uur
zaterdag 4 mei, 15.00 uur
zondag 5 mei, 12.00 uur
donderdag 9 mei, 17.00 uur
vrijdag 10 mei, 17.00 uur
zaterdag 11 mei, 15.00 uur
zondag 12 mei, 12.00 uur

Win kaarten
De redactie van Groot Nissewaard mag 10 kaarten weggeven. Wil jij kans maken op een setje van twee kaarten, stuur dan voor 28 april een mailtje naar redactie@grootnissewaard.nl De winnaars krijgen persoonlijk bericht en kunnen hun kaarten bij de kassa afhalen.

Korting
Geen kaarten gewonnen? Met de kortingsbon kun je voor een gereduceerd tarief de voorstelling bezoeken. Knip hem uit en lever hem in.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant