Afbeelding
Foto: PR

My Breath My Music

Actueel 182 keer gelezen

Spijkenisse - De Kiwanis club Spijkenisse organiseert op zondagmiddag 4 november een fundraising voor de Stichting My Breath My Music.

De stichting wil mensen met een zware lichamelijke handicap de mogelijkheid bieden tot het maken van muziek, o.a. door middel van zelf ontwikkelde of aangepaste elektronische instrumenten. Door gebruik te maken van een elektronisch blaasinstrument, kun je toch een instrument bespelen en daarnaast ook je longen oefenen. De Magic Flute kan zelfs bespeeld worden zonder de handen te gebruiken. Enkel ademlucht is voldoende. Daarnaast is er ook een elektronische saxofoon. De instrumenten worden voor een klein bedrag per jaar uitgeleend.

Om een geldbedrag bij elkaar te verzamelen is er van 15.00 uur tot 18.00 uur een middag vol live muziek en lekkere hapjes. En een hele leuke veiling, met o.a. een Porsche training, een weekend BMW rijden, een week in een vakantiehuis in Italië, een wijnproeverij en skiles voor drie personen op de Uithof. Kaarten van € 25,00 kunt u kopen bij 't Ganzengors. Voor info: www.ganzengors.nl of bel 0181-612578.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant