[Uw lokale ondernemer] Van Noort B.V. | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
Foto: Foto-Ok.nl
Uw lokale ondernemer

Van Noort B.V.

  •   75 keer gelezen   Actueel

Voor alles wat voor bouw en verbouw nodig is

Zuidland - Op de Kerkweg in Zuidland vindt u Van Noort B.V.  Het gemoedelijke familiebedrijf is van oudsher een sloopbedrijf, dat al ruim 60 jaar bestaat en een begrip is op Voorne Putten en omgeving. Inmiddels is het een bedrijf dat alles biedt wat u nodig heeft bij het bouwen en verbouwen van uw woning. Service en klantvriendelijkheid staat daarbij centraal.

Drie pijlers
'We hebben drie poten', legt Jan van Noort uit. Keukens, badkamers en bouwmaterialen. We hebben een showroom met zo'n 15 keukenopstellingen, 20 badkameropstellingen en een keuze uit zo'n 1500 soorten wand- en vloertegels. Daarnaast hebben we bouwmaterialenwinkel en een outlet met diverse koopjes'  Sinds de firma Moree in Hellevoetsluis gestopt is met de werkzaamheden, ziet Van Noort een toename van klanten uit Hellevoetsluis.

Keukens
'In 1985 zijn we begonnen met een showroom', vertelt Jan van Noort. Die showroom is inmiddels al drie keer uitgebreid. In eerste instantie was de showroom alleen bedoeld voor keukens. Van Noort biedt diverse stijlen keukens, van klassiek tot modern. Ook is er een groot assortiment inbouwapparatuur van onder andere Atag, Etna, Pelgrim maar ook de grote Aga fornuizen ontbreken niet. 'We kunnen keukens in diverse prijsklassen leveren, van  € 8.000,00 tot € 25.000,00.  Het is maar net wat de klant wil uitgeven.

Badkamers
In 1992 werd de showroom uitgebreid met badkamerpresentaties.  Ook hier biedt Van Noort  veel bekende merken. 'We houden de trends in de gaten en zorgen ervoor deze ook in onze showroom te tonen.' Dat houdt dus in dat de showrooms, wat voor badkamers geldt, geldt immers ook voor keukens, continue aan vernieuwing onderhevig zijn.

Bouwmaterialen
Van fundering tot dakpan, in de bouwmarkt kunt u terecht voor alles op het gebied van doe-het-zelf, ook voor verf en behang. Zit de gewenste kleur verf er niet bij, dan kunt u die laten mengen. Ook voor de inrichting van uw tuin kunt u bij Van Noort terecht. 'We hebben een groot assortiment tuinschermen, tuinhout en picknicktafels en een breed assortiment in sierbestrating'.

Voor een ieder die een nieuwe keuken, badkamer of tegelvloer nodig heeft, is de showroom zeker een bezoek waard. En ziet u niet direct wat u zoekt, schroom dan niet dit aan te geven. Er zijn diverse catalogi beschikbaar. 'We werken samen met bepaalde leveranciers, maar kunnen in principe alles leveren.' De bouwmarkt is zes dagen per week open, de showroom is op maandag gesloten.

Van Noort B.V.
Kerkweg 9
3214 VB Zuidland
0181-451203
www.vannoortzuidland.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>