[Uw lokale ondernemer] Melens Optiek | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
Foto: Foto-Ok.nl
Uw lokale ondernemer

Melens Optiek

  •   140 keer gelezen   Actueel

Aandacht voor oog en oor

Zuidland – Melens Optiek is een kleine zelfstandige optiek in één van de kleine kernen van Nissewaard.  "Een dorp, waar alles gemoedelijk is", zegt Anita Melens, die de zaak 14 jaar geleden samen met haar man gestart is.

Inmiddels werkt ook hun zoon in de zaak en hebben ze twee personeelsleden, waaronder een stagiaire. Het personeel volgt regelmatig cursussen en is daardoor op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van oogmeting etc.

Huiskamersfeer
Wie de optiek op de Ring binnen stapt, heeft het idee bij iemand de huiskamer binnen te stappen en dat is juist de sfeer die het bedrijf wil uitstralen. "We willen mensen in een relaxte sfeer helpen met het uitzoeken van een nieuwe bril." Er is een uitgebreid assortiment brillen voor dames, heren en kinderen. "De collectie wisselt regelmatig, want we volgen de laatste mode."

Brillenmode
Anita ziet dat mensen tegenwoordig toch vaker een leuke, betere bril willen hebben en door niet mee te gaan in de massa, kan Melens deze bril leveren. "Brillen worden op dit moment groter met iets rondere modellen. De kleuren worden iets lichter en ook de metaalkleuren komen terug."  Ook bij de zonnebrillen zijn de rondere modellen favoriet. Glazen zijn er in allerlei kleuren, zelfs spiegelglazen komen hier voor. "We gaan terug naar retro."

Kinderen
Ook voor kinderen is er een collectie met de nieuwste modellen. Deze zijn te vinden in het speciale kinderhoekje. Bij de kinderbrillen ziet u vooral kunststofmodellen, waaronder bijvoorbeeld een bril met Spiderman.

Maatwerk
Melens probeert zich van de andere opticiens te onderscheiden door het leveren van maatwerk.  Bij het aanpassen van uw Varilux glazen, wordt gebruik gemaakt van de VisiOffice. Via deze zuil worden er allerlei computergestuurde metingen gedaan waardoor de glazen geheel gepersonaliseerd worden. 

Lenzen
Uiteraard kunt u als contactlensdrager ook bij Melens terecht. "Op het gebied van lenzen is veel veranderd. Tegenwoordig heb je ook de zachte lenzen met een leesgedeelte en mensen kiezen niet meer voor lenzen waar je lang mee doet. Het grootste gedeelte van de lensdragers gaat tegenwoordig voor de maandlens." Anita verwacht overigens dat steeds meer lensdragers op termijn over zullen gaan naar de daglenzen: "Mensen gaan voor het gemak."

Hoortoestellen
Bij Melens kunt u ook terecht voor uw hoortoestellen. "Op het gebied van de hoortoestellen zijn er veel nieuwe technieken.  Er zijn modellen die via bluetooth communiceren met de smartphone en de tv." Hoortoestellen worden ook steeds kleiner en onzichtbaarder.  Hierdoor wordt de drempel  om een gehoorapparaat aan te schaffen lager. "Hoe eerder je erbij bent, hoe meer je het gehoorverlies kunt voorkomen."

Melens Optiek
Ring 10
3214 AT Zuidland
0181-450911
www.melensoptiek.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>