Het team van Hizi Hair in Maaswijk. Foto: René Bakker.
Het team van Hizi Hair in Maaswijk. Foto: René Bakker.

Kapsalon Cocon wordt 2e Hizi Hair kapsalon in Spijkenisse

Actueel 1.536 keer gelezen

Spijkenisse - Genieten van mooi haar en een momentje voor jezelf? Dat kan in Spijkenisse nu ook in Winkelcentrum Maaswijk. Nieuw aan de Hadewychplaats 56 is kapsalon Hizi Hair, die Kapsalon Cocon vervangt. Alle bekende haarstylisten uit de salon blijven voor je klaar staan en worden getraind in de Hizi Hair formule.

De nieuwe Hizi Hair salon wordt onderdeel van kappersorganisatie Hizi Hair, waar in alle 65 kapsalons de passie om mensen letterlijk en figuurlijk mooier te maken centraal staat. Naast een persoonlijk advies zit bij iedere Hizi Hair behandeling een ontspannende wasmassage inbegrepen. Echt even genieten dus, zodat je opgefrist en met een kapsel dat bij jou past de salon verlaat. Naast de vertrouwde producten van Kérastase en L'Oréal Professionnel, kun je bij Hizi Hair Maaswijk binnenkort ook terecht voor herstelbehandelingen met het revolutionaire product Olaplex.

Hizi Hair haarstylisten worden constant getraind en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, kleuren en technieken. Je komt er nooit voor verrassingen te staan, want zij maken vooraf een heldere prijsafspraak en bieden 100% tevredenheidsgarantie.

Bij Hizi Hair Spijkenisse Maaswijk kun je met en zonder afspraak terecht. Ga je binnenkort kennismaken? Hizi Hair trakteert de eerste weken op een welkomstcadeau t.w.v. € 9,95, waar je een jaar lang plezier van hebt. Wil je zeker zijn van een plekje? Bel voor een afspraak naar 0181 640 465.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant