Volop genieten van de attracties. Foto's: René Bakker.
Volop genieten van de attracties. Foto's: René Bakker.

Zwaaien en zwieren tijdens kinderkermis Akkerhof

Actueel 310 keer gelezen

Spijkenisse – Heel veel kinderen beleefden vandaag veel plezier tijdens de bij winkelcentrum Akkerhof georganiseerde kinderkermis. Voor slechts € 2,00 kon een strippenkaart worden aangeschaft waarmee kinderen in alle zes de attracties konden.

Het was voor de kleintjes moeilijk kiezen, wat nu eerst te doen. Het plein naast het metrostation was gevuld met een draaimolen, springkussen en zweefmolen. Stuurmanskunst kon worden bewezen op de mini quad baan, waar al gauw een wachtrij ontstond. Wie geen last van hoogtevrees had deed een tochtje in de Fata Morgana boot en er waren lekkere mierzoete suikerspinnen verkrijgbaar. Wachtende ouders konden ondertussen een kijkje nemen bij de naastgelegen mini braderie of genieten van de vers aangevoerde nieuwe haring.

Al heel wat jaren wordt de kinderkermis georganiseerd door vrijwilligers van de stichting wijkgroep de Akkers. Dit jaar hielpen maar liefst 24 vrijwilligers mee om alles in goede banen te leiden. De opbrengst van de verkochte strippenkaarten komt ten goede aan de wijkgroep. Donderdag 29 september organiseren de Akkerhof winkeliers een Najaarsbraderie. Alle informatie is te vinden op www.akkerhof.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant