Afbeelding

Lezersactie: Thuisgevoel op vakantie

Actueel 83 keer gelezen

LEZERSACTIE Met een caravan, camper of vouwwagen is een vakantie altijd 100% op uw eigen smaak ingericht. U combineert het ultieme gevoel van vrijheid met de gezellige sfeer van thuis. U kunt gaan en staan waar u wilt. Vakantie vieren is nog nooit zo relaxed geweest.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze ideale vakantiemogelijkheden? Kom dan van 19 t/m 23 oktober 2012 naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Hier vindt u het grootste aanbod nieuwe caravans, campers, vouwwagens en voortenten, allemaal onder één dak. Daarnaast vindt u er een volledig aanbod aan accessoires en toebehoren om van uw kampeervakantie op wielen een succes te maken. Ook zijn er workshops, presentaties en lezingen te volgen. Dit alles gaat natuurlijk vergezeld van deskundig advies.

Praktisch
Kampeer & Caravan Jaarbeurs, 19 t/m 23 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht. Open: dagelijks van 10.00-18.00 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 16,25. Kijk voor meer informatie + voordelig online kaarten kopen: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Win kaarten
Weekblad Spijkenisse geeft kaarten weg voor deze beurs. Stuur voor 23 september a.s. een mailtje naar redactie@weekbladspijkenisse.nl o.v.v. kamperen en maak kans op een van de vijf setjes van twee kaarten.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant