Afbeelding

Ondersteuning KVS door Maasdelta

Actueel 49 keer gelezen

Spijkenisse - Woensdag 4 juli kreeg het bestuur van de KinderVakantieSpelen (KVS) door Maasdelta Spijkenisse op ludieke wijze financiële ondersteuning voor de komende drie jaar aangeboden. Net als kinderen speelden ze een potje (reuzen)kaart, waaraan als extraatje drie troefkaarten waren toegevoegd.

Voor alle kinderen van 6 tot en met 13 jaar vinden de populaire KinderVakantieSpelen plaats, dit jaar van 30 juli tot en met 10 augustus in het Vogelenzang park in Spijkenisse. Bestuurslid Sander van Vliet legt uit: “Een evenement als de KVS kan niet zonder sponsors. We zoeken voortdurend naar bedrijven die ons financieel of met materialen willen ondersteunen. Ieder jaar is dat weer een beetje spannend: krijgen we het voor elkaar? Daarom zijn we erg blij met de steun van Maasdelta. We weten immers voor 2012 waar we op kunnen rekenen, maar hebben voor de twee jaar erna ook een toezegging”.

De KVS heeft ook veel vrijwilligers nodig, tijdens de voorbereiding en tijdens het evenement zelf. Gelukkig heeft de stichting een vaste kern waar ze jaarlijks op kan rekenen. Van Vliet: “Vrijwilligers zijn altijd welkom. Die vaste, ervaren groep is uiteraard onmisbaar, maar nieuwe vrijwilligers brengen altijd meer mogelijkheden en frisse ideeën. Daarom heeft KVS zich aangemeld als een, door Calibris erkend, leerbedrijf. Zo snijdt het mes aan twee kanten: jongeren die nog bezig zijn met hun opleiding vinden hier een stageplaats en wij hebben een paar helpende handen extra.

De KVS kreeg de kaarten uitgereikt uit handen van Manager Wonen Inge Dalderup. “Voor ons was dit niet zo’n moeilijke beslissing”, licht ze toe. “Maasdelta kiest bij sponsoring graag voor lokale projecten die bijdragen aan leefbaarheid en waar zo veel mogelijk bewoners van de stad profijt van hebben. De KVS voldoet aan al deze voorwaarden”, aldus Dalderup.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant