Afbeelding

De Zeehond begin juni weer open

Actueel 38 keer gelezen

Rozenburg - Het bestuur van zwembad De Zeehond besloot het grote bassin te sluiten in verband met een verzwakking van een van de wanden. Inmiddels heeft een aannemer de opdracht gekregen om de verzwakte wand met schuimbeton horizontaal te ondersteunen.

"De werkzaamheden zullen naar verwachting in week 23 zijn afgerond. Hierna wordt het grote bassin weer opengesteld voor de inwoners van Rozenburg", zo meldt men aan Weekblad Spijkenisse.

Het bestuur van zwembad De Zeehond verstrekte de opdracht voor het ondersteunen van de wand door schuimbeton, omdat volgens het bouwkundig adviesbureau dat de zaak heeft onderzocht hiermee het zwembad in zijn geheel nog drie jaar veilig kan worden gebruikt. Het horizontaal ondersteunen van de wand door een laag van schuimbeton in de kruipruimte van het bassin zorgt ervoor dat de wand niet kan bezwijken.

Deelgemeente Rozenburg
Het dagelijks bestuur van deelgemeente Rozenburg is blij dat het bassin binnenkort weer open is. Voor de inwoners van Rozenburg is het fijn dat deze snelle reparatie ervoor zorgt dat belangrijke evenementen als het diplomazwemmen voor de basisschoolleerlingen volgens planning door kan gaan in het zwembad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant