Afbeelding

Zeven treffers houden GHVV'13 nog altijd aan kop

Sport 167 keer gelezen

Geervliet – GHVV'13 is nog altijd de trotse koploper in de vierde klasse F. Aan de Toldijk, waar de tweede competitie helft wordt gespeeld, won de ploeg van John Stougje met 7-0 van BZC/Zuiderpark. Bij rust stond het 2-0 voor de fusieclub uit Geervliet/Heenvliet.

Het waren Stefan Kerkhof en Danny Poldervaart die voor de thee voor de treffers zorgden. Dit duo was overigens goud waard voor GHVV'13. Ook de treffers drie tot en met zes kwamen van Kerkhof en Poldervaart, die beiden drie keer scoorden. De laatste treffer was van Marc Althusius.

Niet lastig
Tegen de ploeg die voorlaatste staat in de competitie had de koploper het niet moeilijk. 'We hebben het echt niet lastig gehad. Ik moet zeggen dat dit wel de beste wedstrijd van onze kant, dit seizoen was. Voor rust hadden we al verder moeten uitlopen. Ik ben echter een tevreden mens', meent Stougje. Komende zaterdag, als de weergoden het toelaten speelt men tegen nummer twee Rockanje. Bij winst is het verschil zes punten en doet men goede zaken aan kop in 4F.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant