Afbeelding
Foto: VVD

Even buurten

Politiek 197 keer gelezen

Spijkenisse - De Nissewaardse VVD is even gaan buurten in de Schenkel om in gesprek te gaan met de bewoners. Deze gesprekken gingen vooral over de goede punten van de wijk en uiteraard ook wat er beter kan.

‘Op deze manier horen we in een persoonlijk gesprek van de bewoners wat echt belangrijk is en wat de gemeente beter kan doen’, aldus kandidaat-raadslid David Speters. ‘De aandachtspunten die dit keer naar voren kwamen hadden vooral te maken met parkeerproblematiek, iets wat in veel wijken helaas moeilijk oplosbaar is. Hier kunnen deelauto’s eventueel een bijdrage leveren in de toekomst. Verder was het groenonderhoud een aandachtspunt. In het algemeen waren deze bewoners zeer tevreden over hun buurt, vooral het onderlinge contact werd erg gewaardeerd en het rapportcijfer is gemiddeld een 8,5’, aldus lijsttrekker Igor Bal.
Corona heeft deze gesprekken een periode onderbroken, maar nu ze weten dat ze op 1,5 meter veilig met inwoners in gesprek kunnen, zijn de VVD’ers hier weer mee begonnen.

Uit de krant