Afbeelding
Afb. gemeente Nissewaard

Werkzaamheden Noordkade van start

Gemeente 311 keer gelezen

Spijkenisse - Na een periode van voorbereiding gaan half januari de werkzaamheden aan de Noordkade in Spijkenisse Centrum van start. Het gaat dan om het gedeelte tussen de D. Losstraat en de Gorsstraat. 

Op 10 januari worden als eerste de benodigde kabels in de Noordkade omgelegd. Naar verwachting zullen die werkzaamheden tot en met februari gaan duren. Daarna komen de werkzaamheden aan keerwanden en de herinrichting van de Noordkade aan de beurt. De totale doorlooptijd van het project wordt ingeschat op zes maanden.

Omleidingen
Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is het noodzakelijk het fietspad/voetpad tussen H. de Lintweg en Gorstraat af te sluiten voor het doorgaand verkeer. Daarom komen er alternatieve routes voor fietsers en voetgangers die gewoonlijk van de Noordkade gebruik maken. Voetgangers kunnen het centrum bereiken volgens een omleiding die loopt via de D. Losstraat en de Nieuwstraat. Fietsers worden met borden omgeleid via de H. de Lintweg, de Dr. J.M. den Uyllaan en de Gorsstraat (zie bijgaand kaartje).

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectleider Noordkade, dhr. P. Koedood, tel. 14 0181 of e-mail p.koedood@nissewaard.nl.

Uit de krant