Meidenteam groep 7/8 De Bron 1 uit Hellvoetsluis
Meidenteam groep 7/8 De Bron 1 uit Hellvoetsluis Foto: PR

Regiofinales schoolvoetbal in Hellevoetsluis

Algemeen 425 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op woensdag 15 mei worden van 14.30 – 17.00 uur de Regionale Finales Schoolvoetbal voor basisschoolleerlingen van groep 5/6 en groep 7/8 gespeeld. De winnaars van voorronden die gespeeld zijn op Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee, Albrandswaard, Hoeksche Waard, Barendrecht en Ridderkerk gaan elkaar nu treffen bij vv Hellevoetsluis en FC Vlotbrug.

De meiden en jongens/mix van groep 5/6 spelen bij vv Hellevoetsluis en die van groep 7/8 bij FC Vlotbrug. De winnaars plaatsen zich dan weer voor de districtsfinale West II op 29 mei bij Sv ARC in Alphen aan de Rijn. En win je daar dan speel je de landelijke finale bij de KNVB in Zeist!

De Stichting Schoolvoetbal Voorne-Putten organiseert in samenwerking met 5 voetbalverenigingen op Voorne-Putten jaarlijks de voorronden schoolvoetbal voor basisschoolleerlingen. Deze voorronden vinden plaats bij vv Hellevoetsluis, vv Nieuwenhoorn, FC Vlotbrug, vv Rockanje en bij vv Hekelingen. Op 20 en 27 maart streden al 235 teams om de 1e plaatsen en deelname aan de finaleronde voor de beste teams van Voorne-Putten. Op 10 en 17 april werden deze finales gespeeld bij vv Rockanje. 

De eind vorig jaar opgerichte stichting Schoolvoetbal Voorne-Putten stelt zich ten doel om het schoolvoetbal op Voorne-Putten en omgeving verder door te ontwikkelen. Voorzitter Wibo Bouma: “Bewegen en teamsport zijn belangrijk voor je ontwikkeling als kind. Dat willen we stimuleren. Als goede voornemens overwegen we om een apart toernooi voor de leerlingen Speciaal Onderwijs te organiseren en ook te starten met voetbal voor groep 4. We zoeken daarvoor partners om dit mogelijk te maken.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant