Gissella is lid van het Algemeen Bestuur van de FNV.
Gissella is lid van het Algemeen Bestuur van de FNV. Foto: Foto-Ok.nl

Kloppend vakbondshart in ons midden

Algemeen 607 keer gelezen

Spijkenisse – In Spijkenisse klopt een waar vakbondshart.

Niet één maar meerdere vakbondsharten zijn actief op Voorne Putten. Kaderleden die zich lokaal actief inzetten voor de FNV-vakbond, om leden en niet leden te adviseren en te begeleiden in zaken die spelen binnen arbeidsmarkt en daarbuiten. Maar ook voor zaken na je pensioengerechtigde leeftijd kun je terecht bij de vakbond hier lokaal op het eiland. Daarnaast hebben we maar liefst een lid van het Algemeen Bestuur FNV woonachtig in Spijkenisse. Een verantwoordelijke positie die deze dame zeer serieus neemt. 

Namens FNV bekleed Gissella Arends daarnaast een zetel in de raad van de Sociaal Economische Raad (SER) en daar maakt zij zich onder andere sterk om de belangen van werkend Nederland in het advies over ‘Brede welvaart 2040 uit te werken’. 

Sinds haar rol in het algemeen bestuur heeft ze naast vitaliteit, preventieve gezondheid en sport & bewegen, ook het versterken en beter benutten van de lokale vakbondsfaciliteiten van deze bond tot haar speerpunten gemaakt. `Het is zo belangrijk dat een vakbond laagdrempelig voor iedereen toegankelijk is. Daarbij is de vakbond tegenwoordig zoveel meer dan we het van vroeger kennen! Uiteraard zijn de belangen van werknemers altijd onze hoofdprioriteit, maar we zijn meegegroeid met de nieuwe maatschappij anno 2024, waardoor we ons oriënteren op nieuwe banen van de toekomst en alles wat tegenwoordig sociaal maatschappelijk speelt. Vroeger betekende met pensioen gaan, ook echt van de werkvloer verdwijnen. In deze nieuwe tijd zijn pensionado’s nog sterk actief binnen onze samenleving en zelfs ook nog op de werkvloer. Ontwikkelingen waar we als vakbond in mee laveren en onze jarenlange ervaring en kennis hierbij inzetten van het bestuur tot aan onze leden. De kracht van onze strategie zit hem in onze actieve leden die als geen ander weten wat er speelt binnen hun sectoren of op lokaal gebied’, legt Gissella uit. 

Daarom is ze ook supertrots dat op Voorne Putten FNV goed vertegenwoordigd is. Deze vakbond is een onmisbare spil op het gebied van belangenbehartiging voor heel werkend Nederland. Drukke tijden voor de vakbond en deze turbulente tijden op de arbeidsmarkt. Lid worden, weten waar FNV-lokaal binnen deze gemeente mee actief is, kijk dan op Facebook FNV Lokaal Voorne-Putten of FNV Senioren Voorne-Putten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant