Afbeelding
Foto: Pixabay.com

Nieuwe tabakspeciaalzaak Akkerhof opent deuren

Algemeen 5.846 keer gelezen

Spijkenisse - Op donderdag 21 december opent supermarktondernemer Ed Meeuw de deuren van tabaksspeciaalzaak Akkerhof. Deze nieuwewinkel is gevestigd op Winterakker 27 in Spijkenisse. Op deze locatie kunnen volwassen rokers voortaan terecht voor al hun rookwaren en aanverwante rookartikelen.

Met de opening van de nieuwe winkel wordt ingespeeld op aankomende veranderingen. Het is de doelstelling van de overheid om het aantal tabaksverkooppunten verkoopt naar beneden te brengen door de verkoop van tabak in supermarkten vanaf juli 2024 te verbieden. Op termijn wordt er ook gesproken over het verbieden van de verkoop van tabak in tankstations en gemakszaken. Tegelijkertijd is er in Spijkenisse nog veel vraag naar deze producten en biedt de nieuwe zaak alle mogelijkheden voor de toekomst.

Ed Meeuw ligt toe: ‘Het leegstaande pand naast PLUS Meeuw waar eerder een viszaak was gevestigd bood een mooie kans om op hetzelfde winkelcentrum een nieuw pand te betrekken. Het is een mooie, nieuwe en moderne winkel geworden, een echte aanwinst voor het winkelcentrum.’ ‘Onze klanten zijn gewend om bij het bezoek aan onze supermarkt tevens demogelijkheid te hebben om bij de servicebalie tabak te kopen. Nu dit straks niet meer mag biedt de nieuwe tabakspeciaalzaak uitkomst.

’Een hele uitdaging, maar ook een volop mooie nieuwe kansen. Ed: ‘Op deze manier kunnen wij ons echt specialiseren in alle soorten rookwaren met de focus op nieuwe rookvrije producten en onze klanten nog steeds een “One-stop-shop” aanbieden.’

De opening van de tabaksspeciaalzaak zorgt voor continuïteit, het biedt klanten de service die zij verdienen en biedt de mogelijkheid om hen goed te informeren– ook over rookvrije alternatieven. Daarnaast zet tabaksspeciaalzaak Akkerhof 100% in op leeftijdsverificatie. Tabak- en nicotinehoudende producten zijn alleen voor meerderjarigen.

In de nieuwe zaak kunnen klanten terecht voor rookwaren en kansspelen, ook die producten zijn alleen voor volwassenen. Nu de nieuwe tabaksspeciaalzaak is geopend houdt het team zijn klanten centraal en kan hen ook in de toekomst optimaal bedienen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant