Afbeelding
Foto: Joop van der Hor

Afscheid van John Schildkamp

Algemeen 2.031 keer gelezen

Hoogvliet - Afgelopen woensdag is projectleider van het resocialiseringstraject Opboxen en drijvende kracht achter de gelijknamige boksschool uit Hoogvliet, John Schildkamp, op 60 jarige leeftijd overleden. 

John, zoon van de oprichter en legendarische bokstrainer ome Jan Schildkamp uit Hoogvliet, heeft tot de laatste gongslag met alle kracht en hoop gevochten maar op punten verloren. De kanker ging er met een laffe eindoverwinning vandoor! John, de drijvende kracht achter de Boksvereniging Schildkamp is definitief knock out ! Hij laat zijn vrouw Patty, tweelingdochters Stephanie en Sharon en zijn kleinkinderen vertwijfeld en intens verdrietig achter. Op Facebook en Wikipedia en Google is van alles te vinden en te lezen over het leven en het levenswerk van deze markante Rotterdammer die ook in de gemeente Nissewaard lange tijd heeft gewoond en gewerkt.

Afscheid
De familie Schildkamp nodigt een ieder uit die afscheid van John wilt nemen. Dit vindt plaats in de boksschool aan de Aveling 110 te Hoogvliet op woensdag 15 november van 19.00 tot 22.00 uur. De uitvaart vindt op een later tijdstip plaats in besloten kring. De boksschool is goed te bereiken met openbaar vervoer. Vanaf metrostation Hoogvliet kunt u de ringlijn nemen, zie bijlage: https://9292.nl/hoogvliet-rotterdam/bushalte-hoogvliet-metro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant