Afbeelding
Foto: Gissella Arends

Grootse opening voor samenstelling Nieuwe Buren

Algemeen 1.136 keer gelezen

Spijkenisse - Zaterdagmiddag werd de bijzondere dynamische samenstelling `Nieuwe Buren’ op feestelijke wijze geopend in het oude gemeentehuis van Spijkenisse. 

Natasja Bodde, de stadsdichter van Nissewaard, hield een op maat gemaakte Spoken Word versie en wethouder Jeroen Postma opende op ludieke wijze dit nieuwe tijdelijke onderkomen van deze veelbelovende samenstelling aan diensten. Middels een bekertje water werd de wethouder geacht om drie losse dakgoten, te vullen, welke symbool staan voor drie partijen onder één dak. Iedere nieuwe buur hield hierbij één dakgoot vast. De stralende zon gaf het geheel een nog feestelijker tintje, waardoor deze opening buiten kon worden gevierd. Onder het genot van een hapje en een drankje, bestond de mogelijkheid om de nieuwe onderkomens te bewonderen.

Wie zijn deze nieuwe buren?
Drie individuele groepen vormen gezamenlijk drie individuele initiatieven samen tot een totaalpakket aan dienstverlening. Los van elkaar, maar zeker ook in samenwerking met elkaar. De dynamiek van het versterken van elkaars diensten viert hierbij de boventoon. Be Yourself is een jongerenwerkgroep die op deze locatie een motiverende locatie heeft gerealiseerd voor jongeren. Een ware veilige haven! Door middel van projectmatige participatie geven zij jongeren een zinvolle invulling binnen onze samenleving. Jan Brons Fotografie is een selfmade fotograaf, die zowel aan portret, fashion, glamour als fine art fotografie doet. Stichting Ideeën Fabriek Nissewaard is dé promotor van het industrieel belevingsmuseum Nissewaard.  Nieuwsgierig geworden? Ga dan eens een kijkje bij ze nemen aan het Koningin Julianaplein 1 in Spijkenisse (het oude gemeentehuis).

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant